Hold Control-/Cmd-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre eller for å forminske.

Ukategorisert

ÅPENT MØTE MED DATAVEILDNING FOR ELDRE - MANDAG 27. MAI KL. 13

Da kan vi invitere til det siste ordinære møtet med dataveiledning i 1. halvår 2024. Det finner sted mandag 27. mai kl. 13 – 15 på Holmlia bibliotek. 

Tema denne gangen er “Vedlikehold av PC”. 
Dette kan høres litt mystisk ut, men vår innleder på dette møtet – vår egen Dag Bjelkevik – har sendt meg følgende forklaring:

  ” En PC må vedlikeholdes, akkurat som en bil. Blir den ikke det, blir den fort treg, den bruker lang tid på å åpne dokumenter, surfing går tregt og nettbanken kan av og til lukke seg fordi du (eller PC’en din) bruker for lang tid. Om PC’n din er slik er det tid for «storrengjøring». Du må foreta deg noe for å få en PC som fungerer. Men hva?
Det er hva vi vil gå igjennom på medlemsmøtet. Vi viser deg hva du må gjøre for å få en PC som er «like god som da du kjøpte den». Så om du har en treg PC blir det billigere å lære hva du kan gjøre for å få en PC som fungerer istedenfor å kjøpe en ny. “

Etter at Dag Bjelkevik har avsluttet sin orientering vil bruke litt tid til å ta opp aktuelle temaer fra nyhetsbrevene til Seniornett Norge; evt. ta fatt i problemer som deltagerne på møtet ønsker å få hjelp med.

Velkommen til dataveiledning på Holmlia bibliotek !

Footer