Digitalarkivet -Arkivverket sitt tilbud av digitaliserte og søkbare kilder. Med folketellinger av 1801, 1865 og 1900, og mange andre kilder. Fint debattforum, kurs i gotisk skrift på nettet og ordliste over gamle ord og mye mer.
Registreringssentral for historiske data – Registreringssentral for historiske data, Universitetet i Tromsø. Kirkebøker, folketellinger, skifteprotokoller og matrikkelsamlinger.
Ellis Island – Immigrasjonsarkivet på Ellis Island er et nærmest komplett og søkbart arkiv over innvandrere til USA. Her finnes også mange utvandrede nordmenn registrert. Siden er på engelsk.
Familysearch – Slektsdatabase på engelsk fra Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige med et stort antall registrerte personer fra 1700-tallet og fram til i dag. Denne siden er i hovedsak på engelsk, men i det siste har de gjort et forsøk å gjøre den tilgjengelig på flere språk, så her kan du oppleve at noe er på norsk og noe på engelsk.
Slekt og data – Etterlysninger, oversikt over slektsprogrammer til å registrere funnene, genealogiske ressurser, minikurs for ferske slektsforskere.
Gravminner i Norge – På siden med gravminner kan du søke etter gravstedet til dine slektninger.
Norsk Slektshistorisk Forening – Foreningens hovedmål er å utgi publikasjoner som fremmer kunnskapen om slekter og slektsforskning i Norge.
Nasjonalbiblioteket – Nasjonalbiblioteket gir deg mulighet til å søke i en stor mengde norske aviser, tidsskrifter, bøker med mer. Her finner du også bygdebøker over de fleste regioner av Norge.
Slekt1 – Her finner du en oversikt over bygdebøker.